Om oss

Om oss

GUNIMEK står för Gustav Nilsson Mekaniska och grundades i början av 2000 talet, då som enskild firma och som ett mindre deltidsföretag med viss legotillverkning för tillbehör inom entreprenadbranschen.

Idag utvecklar GUNIMEK AB egna produkter under varumärket GUNI och är belägna i Ljungsbro, Östergötland med inriktning lantbruksbranschen. Först ut på marknaden som serietillverkad produkt blir en 3 meters kultivator, GUNI CULT 300S.

Tanken med tillverkningen och försäljningen är att skapa världens mest prisvärda lantbruksmaskiner. Detta i relation till pris, maskinkvalitet och resultat på fältet.   

GUNIMEK utvecklar, svetsar och monterar egna kultivatorer, harvar och maskinkoncept i Ljungsbro. För en effektiv, uppskalningsbar och kvalitetssäkring enligt ISO SS-ISO 2768-1m EN ISO 13920-BE, svetsas våra ramar externt av välrenommerad verkstadsindustri. Slutmontering och kvalitetskontroll görs i enlighet med detta i egen regi.

Mycket spännande nyheter som kommer dyka upp inom snar framtid som vi hoppas våra kunder upplever ett värde av.

Vi ser fram emot att kunna höja kvalitén och sänka kostnaderna på lantbruksmaskiner i framtiden!

sweagro.com – Machines the digital way

sweagro.com – Machines the digital way

Sweagro är en del av företaget GUNIMEK AB och är handelsplattformen för maskinförsäljning och maskinuthyrning.

På sweagro.com – Machines the digital way kan man köpa och hyra maskiner inom lantbruk. Vi tror att handeln i framtiden till stor del kommer vara digital och därmed bli relativt transparant för alla, kundnyttan kommer vara central.

År 2021 renodlade vi handelsplattormen enbart till jordbruksinriktning och skiljde av produktsortimentet ”Uthyrning anläggningsmaskiner” till ett eget företag och plattform- www.SweRental.com.

Vi strävar efter att bygga och ständigt vidareutveckla vår plattform för att generera nytta och funktioner för våra kunder. sweagro.com -Machines the digital way