Om oss

Om oss

GUNIMEK står för Gustav Nilsson Mekaniska och grundades i början av 2000 talet, då som enskild firma och som ett mindre deltidsföretag med viss legotillverkning för tillbehör inom entreprenadbranschen.

Idag utvecklar GUNIMEK AB egna produkter under varumärket GUNI och är belägna i Ljungsbro, Östergötland med inriktning lantbruksbranschen. Först ut på marknaden som serietillverkad produkt blir en 3 meters kultivator, GUNI CULT 300S.

Tanken med tillverkningen och försäljningen är att skapa världens mest prisvärda lantbruksmaskiner. Detta i förhållande till pris, maskinkvalitet och resultat på fältet.   

Detta gör vi genom att bygga upp en snabbt uppskalbar maskintillverkning med en effektiv försäljning direkt till våra kunder framförallt genom vår digitala handelsplattform och affärssystem sweagro.com – Machines the digital way.

Mycket spännande nyheter som kommer dyka upp inom snar framtid som vi hoppas våra kunder upplever ett värde av.

Vi ser fram emot att kunna höja kvalitén och sänka kostnaderna på lantbruksmaskiner i framtiden!

sweagro.com – Machines the digital way

sweagro.com – Machines the digital way

Sweagro är en del företaget GUNIMEK AB och är handelsplattformen för maskinförsäljning och maskinuthyrning.

På sweagro.com – Machines the digital way kan man köpa och hyra maskiner inom lantbruk och entreprenadbranschen. Vi tror att handeln i framtiden till stor del kommer vara digital och därmed bli relativt transparant för alla, kundnyttan kommer vara central.

Vi strävar efter att bygga och ständigt vidareutveckla vår plattform för att generera nytta och funktioner för våra kunder. sweagro.com -Machines the digital way